perjantai 5. elokuuta 2011

If I just had wings to fly...

Pakko tännekin päästä hehkuttamaan: ens talven Thaimaan reissu alkaa olla jo melkosen varmaa!!! Talovuokrasta on jo käsimaksu ja ensimmäisen kuun vuokra maksettu, ja lennot varaillaan huomenna. Ihana 3mh omakotitalo ikiomalla uima-altaalla tiedossa kolmeksi kuukaudeksi <3 Lähtö vuoden ikävimpään ja pimeimpään loska-aikaan marraskuulla ja paluu kun talvi alkaa olla jo taitekohdassa helmikuulla. Tästä olen haaveillut jo vuosia, itseasiassa puolet elämästäni ainakin. Ja kiitos tästä uskalluksesta lähteä ensi talvena kuuluu yhdelle keskustelulle jonka loppupäätelmä sai minut tajuamaan, että mitä minä täällä talvea roikun jos kerran töiden ja muun kannalta on mahdollista olla lämpimässäkin. Että hyvä näin =)

Nyt seuraava kolme kuukautta menee säästöbudjetilla reissua suunnitellessa ja miettiessä. Vaatii tällainen vähän kuitenkin enemmän ideointia kuin viikon tai kahden matka. Ja kaikille ystäville tiedoksi: MEILLE SAA TULLA SINNE KÄYMÄÄN!!! Talossa mahtuu halutessaan majoittumaan. Mutta on tämä loistava loikka pois oravanpyörästä, saa kerrankin aikaa olla lastenkin kanssa rauhassa ja ilman kiirettä, ilman että koko ajan on kiire juosta paikasta toiseen. Mihis siellä juoksisit kun ystävät ja kyläpaikat jne. on Suomessa? Joten ihan kaikkien kannalta tällainen pakkorauhoittuminen voi olla hyväksi. Viimeinen vuosi ollut hektisyydessään (ja monessa suhteessa rankkuudessaankin) omaa luokkaansa. Ei sillä, olen nauttinut kiireestä ja siitä että kaveripiiri on kasvanut ja on ollut mukavia menoja ja reissuja. Eikä minusta varmaan koskaan tule kokonaan sellaista rauhallista paikallaan oloa rakastavaa ihmistä, tarvitsen elämää ja ihmisiä ympärilleni. Mutta viimeiseen vuoteen on mahtunut myös hirveästi kipeita ja arkoja ja vaikeita asioita. Ja siksikin pieni breikki voi tehdä hyvää.

Tällä hetkellä kirjoittelen Kristiinankaupungista. Hyvien ystävien "mökillä" täällä hengailemassa pari päivää. Muut vielä vetelevät sikeitä joten päätin nauttia hetken hiljaisuudesta ja istua kaikessa rauhassa koneella hetken. Ihan omassa ylhäisessä yksinäisyydessäni =D Keli näyttää olevan kohtuullinen, joten kohtapuoleen varmaan tiedossa pyrähdys meren rantaan ja uinti. Jospa sen jälkeen sitten terassille ;) Hyvä päivä tämäkin, elämä minuna ei ole ollenkaan hassumpaa!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa kesää sinulle Linda...ja mukavia hetkiä matkan suunnittelussa!:o)

    VastaaPoista
  2. Lindaaa ihanaa kun pääset lähtemään :) tulee kyl kauhee ikävä. On jo nyt <3 tahon nähä!

    VastaaPoista