keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Melkosta menoa =)

Onpahan ollut viime viikot kauhean kiireisiä, ei ole ehtinyt mitään tehdä. Tämä blogikin kärsinyt, vaikka olisi ollut mitä kirjoitettavaa niin en ole ehtinyt edes vilkaista tänne päin. Eikä oikeastaan ois aikaa nytkään, juuri tulin töistä ja takana 10 tunnin työpäivä. Onneksi ehti käydä edes lounaalla hyvän ystävän luona välissä niin se katkaisi työpäivän mukavasti. Ja mikä tässä työpäivässä ehkä pahinta, puolet hommista edelleen tekemättä joten toinen samanmoinen rupeama huomenna edessä. Kivaa. Mutta minkäs teet.

Syypää tähän hirveään kiireeseen on viime viikko! Sairastuin yllättäen ja jouduin olemaan pari päivää sairaalassakin, joten koko viikon työt jäivät lojumaan työpöydälle odottamaan tätä viikkoa. Mutta onneksi nyt on olo ihan hyvä ja energinen, jaksaa painaa pitkää päivää ja tehdä kaikki rästihommat. Pakkokin koska reissu lähenee! Ei ole enää edes ihan 7 viikkoa kun tämä tyttö pakkaa tavaransa lapsensa ja suuntaa aurinkoon. Joten nyt täytyy saada kaikki roikkuvat asiat hoidettua ennen sitä, ettei tule sitten viimeisinä päivinä hirveää paniikkia. Mutta kaipa se on sen arvoistakin =) Tosin en ole vielä oikeastaan mitään tehnyt koko lähdön eteen... Joten boheemin perusluonteeni tuntien se paniikki on edessä jokatapauksessa!

Viime viikkoihin on mahtunut kaikkea kivaa! Kävin ystävieni kanssa Tallinnan risteilylläkin, tosin väsymykseltäni jäi sitten Tallinna käymättä kun nukuin melkein koko päivän... Eipä tuo haitannut, hauskaa oli. Ja muutenkin ehtinyt nähdä ystäviä paljon, se auttaa jaksamaan vaikka töissä onkin stressiä.  Kaiken kaikkiaan olotila tällä hetkellä hyvä ja onnellinen, eipä voi siis mistään valittaa =D

Mukavaa syksyä siis kaikille!!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti