torstai 26. tammikuuta 2012

Snorklailua ja muuta mukavaa

Edellisestä merkinnästä taas jo aikaa... Hirveetä kun muka on niin kiire koko ajan ettei ehdi mitään tehdä! Mutta ihan mukavahko viikko takana. Viime viikonloppuna lähdettiin enon perheen ja siskon ja sen miehen kanssa snorklailemaan Koh Jaanille. Ikinä ennen en ole snorklannut, mutta se oli IHANAA!!! Vesi oli ihan kirkasta ja näkyvyys hyvä. Pohjassa koralleja ja erilaisia kaloja, merisiilejä sun muuta mukava. Lisäksi paikka oli ihan mahtava, sinne olisi voinut jäädä vaikka kuinka pitkäksi aikaa unohtamaan oikean elämän =)








Eikö näytäkin täydelliseltä paikalta? Could have stayed there =)

Mitäs muuta tähän viikkoon? No, töitäkin vähän. Ja ystävien seuraa ja kyläileviä sukulaisia, ei siis mitään valittamista. Täällä on vielä sellainen mukava tapa, että usein kokouksen jälkeen mennään ystäväporukalla syömään johonkin salin lähelle. Siinä pääsee tutustumaan ystäviin ihan toisella tavalla kun vaan salilla. Viime tiistaina löytyi vielä salin vierestä ihan mielettömän suloinen pikkuravintola jolla erittäin persoonallinen ja hauska omistaja-kokki =D Ja loppujen lopuksi meitä ystäviä oli siellä vaikka kuinka ja paljon. Harmi kun Suomessa ei ihan saa ruoka-annosta alle parilla eurolla, niin ei toimi siellä... On meinaan mukava tapa =)






Tämän jälkeen lähdettiin vielä ihan omalla porukalla, siis äiti, minä ja lapset ja Jenni ja Santeri vähän shoppailemaan yömarkkinoille ja jälkkäridrinksuille, kun oli Jennin ja Santerin viimeinen ilta täällä. Bananacolada on muuten hyvää ;)





Jenni ja Santeri lähtivät eilen kotiin, enon perhe vielä muutaman päivän täällä. Ja huomenna tulee yksi ystävä Suomesta käymään, ihan mahtavaa, ollut ikävä! Meillä jäljellä vielä pari päivää reilu kaksi viikkoa... Tavallaan ihan mahtavaa päästä pitkästä aikaa kotiin ja jopa töihinkin (tätä en ois uskonut mahdolliseksi!!!), mutta tätä lämpöä tulee ikävä! Kun se kylmä ja lumi ei vaan ole mua varten... Mutta minkäs teet, kun sinne on sattunut syntymään.

Ja kun jossain vaiheessa matkan varrella pohdiskelin mitä tältä reissulta haluan... No, on tullut vaan oltua, että se on toteutunut kyllä. Olen elänyt vain hetkessä, nauttinut uusista asioista ja elämyksistä samoin kun vaan paikallaan olosta. Olen yrittänyt olla miettimättä mitään, olla pähkäilemättä sitä mitä seuraavaksi. Mutta kun kotiinpaluu lähenee täytyy myöntää että sekin kysymys on hiipinyt takaraivoon. Silti sillä vastauksella ei ole niin kiire... Ja vaikka itsellä saattaa joku aavistus olla siitä mitä haluaisi seuraavaksi, niin aika näyttää mihin asiat menee =) I'll be seeign you soon, real life!!!

1 kommentti: