perjantai 4. toukokuuta 2012

Hyppyrottafiilis ja MM-lätkää

Takana tiistaista asti ihan perus normaali viikko mutta fiilis hyppyrottamainen... Tiedättehän, sellainen ettei oikeen osaa paikallaan olla ja vaikea keskittyä mihinkään! Tuntuu että hyppii kotonakin seinästä seinään. Töissä sentään saanu osittain valjastettua tätä energiaa työntekoon ja kotonakin siivoamiseen ja jumppaan. Joten no hätä sikäli... Eikä tässä viikossa siis mitään vikaa ole, aurinkokin paistanut suurimman osan ajasta ihan täydeltä terältä! Ja hyppyrottafiilis ei ole edes mitenkään varsinaisen huono fiilis, ennemminkin odottava ja lievästi hepuloiva lähinnä =D Että siis sellainen viikko tällä kertaa!

Tänään alkaa lätkän MM-kisatkin, tämän naisen vuoden odotetuin tv-tapahtuma. Paitsi että tänä vuonna pääsen paikanpäälle seuraamaan kahtakin matsia, can't wait! Suomi-Valkovenäjä tänään, sitä olisi tarkoitus pojan kanssa hiihdellä katsomaan. Ihan mahtavaa! Lätkä vaan on mun laji, noinniinkun siis sohvalta katseltuna, mä en meinaan osaa luistella. Uskomatonta, kun Suomessa asutaan, mutta näin se vaan on...

Tällä kertaa kaikki järkevä sanottava on jostain syystä kadonnut taivaan tuuliin joten te, rakkaat lukijat saatte nyt tyytyä tähän löpinään! Jossa ei varmana ole mitään järkeä, mutta elämä on =D Toivotaan viikonloppuun auringonpaistetta ja kaikkea kivaa, hymyilevää elämää siis.

XOXO, minä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti