maanantai 29. lokakuuta 2012

Fullmoon, aka no sleep tonight

Se on taas täällä, pitää hereillä ja saa aikaan outoja unia... Nimittäin täysikuu! Tunnustaudun täydeksi kuuhulluksi, jos se tarkoittaa sitä että täydenkuun aikaan ei muutamaan yöhön nuku. Eilen uni tuli äkkiä, mutta herätykset pitkin yötä ei ollut niin kiva juttu ja sen lisäksi unet oli vähintäänkin seikkailupitoisia joten se siitä levosta. Ja tähän päälle vielä flunssa ja tukkoinen nenä niin a'vot, hyvä tulee... Varsinkin kun tällä viikolla ei yksinkertaisesti olisi aikaa olla töissä yhtään rennolla asenteella, vaan työt pitää saada tehtyä! Ainakin jos meinaa jossain välissä edes vähän lomailla, ja tarkoitus olisi!

Viikonloppu meni mukavasti, oli työpaikan virkistystapahtuma tai miksi sitä kutsuisi. Meillä yleensä ollut sellainen, että pariskunnista mukana ne ei-meillä-työskentelevät puoliskotkin ja niin tälläkin kertaa. Eli siis itseasiassa rentoa oleskelua ja touhua hyvällä porukalla, siitä kiitos tosi mukaville työkavereille ja puolisoilleen! Lauantai alkoi miesten osalta Cartingilla ja me naiset päästiin nauttimaan uudesta Bondista. Ei ollenkaan hullumpi leffa, näin sivumennen sanoen, mä tykkäsin kovastikin. Parhaita Bondeja vuosiin. Sen jälkeen Flamingon Spahan, siihen ihanaan lapsilta kiellettyyn... Älkää ymmärtäkö väärin, mä tykkään käydä lasteni kanssa reissussa tai kylpylässä, se on tosi kivaa. Mutta ihan yhtä kivaa on joskus käydä kylpylässä missä ei kertaakaan kuule sitä "ÄITIIIIII!!!"-huutoa. Hämärä mukavan lämmin alue, hiljaista puheensorinaa ja lämmintä vettä. Siihen päälle lasi tai kaksi Fresitaa tai tavallista kuohuviiniä, olla vaan. Ei voi valittaa =D Ja kun vielä lisätään kunnon ruuat, keilailut ja hotelliyö valmiilla aamiaisella... Voitte kuvitella että tämä äiti oli seitsemännessä taivaassa!

Joten toisaalta on kunnon eväät erittäin kiireiseen viikkoon... Mä lupaan ehtiä hengittää taas jonain päivänä, mutta en tällä viikolla. Se ei nyt vaan onnistu, mut jos ens viikolla? Eikä oikeestaan just nyt kiire ees silleen haittaa. Työpäivät menee nopeesti kun on töitä, pelkkä istuminen mitään tekemättä on pitkäveteistä ja tylsää. Ja kun viikkoon kuuluu pieniä hemmotteluhetkiäkin, niin tämä viikko hurahtanee ohi nopeemmin kun ehdin kissaa sanoa :P Eikä kai sitä sotkuiseen kämppään kukaan kuole? Siis kun kaiken todennäkösyyden mukaan tän kaaoksen taltuttamiseen tarvittaisiin jotain muuta kuin taivaanrannanmaalari elämänsä suunnilleen kiireisimmältä viikolta :D Siivotaan kun ehditään, kyllä siihenkin vielä aikaa löytyy jonain päivänä... No ei, ei täällä nyt onneks totaalikaaos, sellainen suloinen sekamelska lähinnä. Mitäs muutakaan??!!??

Mutta sellasia tällä kertaa, elämässä kaikki hyvin! Palaillaan taasen palleroiset, mä jatkan valvomista ja niistämistä, öitä kaikille!

XOXO, minä ihan itte


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti