tiistai 10. joulukuuta 2013

koiranelämää ja muitakin kuulumisia

Sitten viimekerran meidän elämässä on taas ehtinyt tapahtua! Ja toisaalta taas ei, tämä normaalielämä jatkelee kulkuaan edelleen aika samoissa uomissa. Mutta alkusyksystä meille muutti ihana uusi perheenjäsen, pikkuinen hauveli nimeltään Rölli! Täystuho ja riiviö, kyllä, tosin ei tuo kauheasti ole tavaroita rikkonut eikä ainakaan mitään kallista. Mutta jokapauksessa järsii kaikennäköistä ainakin merkaten ne omikseen =)

Mä en koskaan mieltänyt itseäni mitenkään koiraihmiseksi, ennemminkin ajattelin ettei meille ikinä tule lemmikkiä! Mutta kummasti huomaan hurahtaneeni koiraelämään. Otettiin talveksi äidinkin koira meinaan meille kun äiti lähti taas lämpimimmille vesille.

Myöntää täytyy, että tuntuu mukavalta tulla kotiin kun nämä kaksi on ovella onnellisina vastassa. Ne eivät välitä siitä, että nyt kipeänä haahuilen pitkin kotia miehen risoissa pitkissä kalsareissa, tukka pystyssä ja silmänaluset pikimustina. Ne seuraavat meikäläistä kuin kaksi varjoa mihin menenkin =D Ja leikkivät keskenään, isompi varoen pienempää... Välillä melskaavat tunninkin pitkin kämppää! Näistä tulee oikein kotoinen olo!

Minusta on siis viimeisen puolen vuoden aikana leivottu kunnon koiraihminen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti