torstai 22. maaliskuuta 2012

Muutoksia muutoksia

Kun kerran muutosten alkuun pääsee niin laitoinpa vähän tätä blogiakin uuteen kuosiin... Vaihtelu virkistää. Muutto lähestyy kovaa vauhtia, enää muutama päivä reilu viikko niin pitäisi tavarat kantaa uuteen paikkaan. Huomenna pääsen uudelle asunnolle mittailemaan, että mikä mahtuisi minnekin. Ja ensi viikon perjantaina saan avaimet ja pääsen jo ensimmäiset jutut viemään uuteen paikkaan. Jännää! Ja ikeaan pitäisi jossain vaiheessa piipahtaa, jotain uuttakin sentään uuteen asuntoon vaikka aika pitkälti vanhoilla pärjätäänkin. En ole muutenkaan ihmisenä sellainen, että laittaisin kalustuksia uusiksi ilman mitään kunnon syytä. Ja jos vanhana löytyy niin aina ennemmin ostan käytettyä kuin uutta. Mutta nyt ei aika riitä lähteä näitä metsästämään käytettynä, joten tällaiset pitäisi ainakin eteiseen hommata... Onneksi eivät ole uutenakaan kalliit, muuten voisi iskeä piheys =D

Kaksi tällaista tarkoitus eteiseen laittaa, kyllä kelpaa kaulaliinat ja pipot säilyttää! Ihan peruslipasto, mutta nätti ja ennenkaikkea kohtuuhintainen!

Muutama pikkuongelmakin sisustuksessa on, joihin pitäisi keksi ratkaisut: Sohva olohuoneeseen jossa mun pitäisi pystyä myös nukkumaan. Runkopatja jaloilla tulee rungoksi kyllä, mutta lähinnä se miten siitä saa helpoimmin sohvan päiväsaikaan, jossa olisi myös mukava istua. Äiti onneksi on ompelutaitoinen kun multa se taito puuttuu, joten tummanruskealla kai se päällystetään ja selkänojaksi iso kasa erikokoisia tyynyjä. Turkoosia ja tummanruskeaa, siinä olohuone-keittön värimaailma. Ja vähän mausteeksi keltaista, muuten tulee liian väritöntä... Olohuoneeseen pitäisi myös hankkia jonkunlainen senkki/lipasto säilytystä varten, mutta sen hankin kai sitten siinä vaiheessa kun näen miltä olohuone muuten näyttää. Ja sohvan suhteen vinkkejä otetaan mielellään vastaan!

Ihan innoissaan ollaan siis koko perhe muutosta! Pojan koulukiusaamistilanne on onneksi rikosilmoituksen myötä vähän rauhottunut, joten tämä melkein pari viikkoa on mennyt kohtuullisen rauhallisesti ja on voinut keskittyä pakkaamiseenkin. Aamulla vien lapset kouluun ja äitini hakee heidät iltapäivällä niin ei tarvitse koulumatkojakaan pelätä. Ja ihan varmasti pojalla kestää pitkään täysin toipua asioista, mutta nyt ollaan matkalla oikeaan suuntaan. Joten äitinä luottavaisin, mutta tarkkaavaisin mielin tarkkailen kouluelämää ja lasten mielialoja jne. Kyllä meidän pikkuperhe tästä selviää, taas ehkä astetta vahvempinakin, ainakin kokonaisuutena! Ja entistä yhtenäisempinä =)

Viime viikko kyllä meni tällä äidillä valvoessa ja murehtiessa. Kyllä nuo lapset niin tärkeitä ja rakkaita on, ei äiti voi olla hyvillä mielin kun lapsilla on joku hätänä. Ja valvominen, väsymys ja huoli saa aikaan sen, että kaikkia kipupisteitä monen vuoden ajalta särkee. Joten itsellä ollut melkoisen kevätblues viimesen pari viikkoa. Väsyttänyt niin, ettei ole meinannut aamuisin päästä sängystä  ylös ja iltaisin ei ole osannut mennä nukkumaan. Mutta onneksi minun pohjavire on optimistin, syvällä sisällä asuu aurinko ja tietoisuus siitä että vaikka asiat menisi pieleen niin niistä noustaan. Että oman itsen kanssa on hyvä olla ja elää, sitä ei mikään muuta tai vie pois.

Eilen paistoi aurinko ja viime yönä tuli nukuttua pitkään ja hyvin. Aamulla herätys levänneenä siihen että mittari on reiluhkosti plussan puolella. Joten aurinko on mielessäkin jo ihan nousemassa, kevätblues joutaa roskakoriin!!! Tässä tähän päivään, new day, I'm feeling good =)


1 kommentti: