torstai 8. joulukuuta 2011

Avantouintia tropiikissa

Tänään ollut jotensakin väsähtänyt olo, maha vähän kipeenä ja väsyttänyt koko päivän. Lieneekö sillä jotain tekemistä asian kanssa, että viime yönä kahden aikaan (21.00. Suomen aikaan) joku soitti mulle. Syvästä ihanasta unesta jouduin heräämään puhelimen piipitykseen joka ei vaan ottanut loppuakseen. Hämärästi muistelen jopa vastanneeni ja mölisseeni jotain vastauksen tapaista "hhaaalloooo.... onks siel joku..." mutta ei mitään muistikuvia vastasiko joku näihin hienostuneisiin jotensakin puuroisella äänellä esitettyihin tiedusteluihini. Ja kun lopulta löin luurin kiinni ja ajattelin kääntää kylkeä SE PAHUKSEN PUHELIN PÄRÄHTI UUDELLEEN SOIMAAN!!! Lakkasi kyllä ihan hetkessä soimasta, soittajaressu taisi tajuta ettei juuri silloin ollut paras mahdollinen hetki =D Mutta siis jos se sattui olemaan joku kaveri tai muuten vaan tämän blogin lukija kun soitti, niin kertokaa mullekin kuka! Jos joku asia on inhottavaa niin se, että joku yrittää soittaa enkä tiedä kuka...

Tänään onnistuttiin törmäämään mielenkiintoiseen ja aika odottamattomaankin juttuun. Joskus ollut puhetta siitä, mahtaako täältä löytyä suomalaista saunaa ja tiedän että sellaisen mainos tuolla kaupungilla on, mikä todistanee että sellainen jossain täällä on. Mutta me oltiin lähdössä tänään syömään tähän lähelle ja samalla käveltiin tätä meidän asuinaluetta läpi, ja okei, myönnettäköön, kurkittiin toisten pihoihin vaivihkaa... Että onko siellä samannäköistä kun meidän pihalla vai ei. Ja törmättiin suomalaiseen mieheen joka asuu tässä samalla alueella, omistaa täällä talon puolisonsa kanssa. Meidät kutsuttiin tutustumaan heidän upeaan taloonsa, aivan mahtava paikka! Hiukan normaalia isompi piha (siis muihin verrattuna täällä), upea puutarha jne. Heillä esimerkiksi löytyy pieni joki, jossa on suihkulähde ja kultakaloja ja jota kiertää puinen kävelysilta. Pihalla on myös kutsuva huvimaja valokuituisine tähtitaivaskattoineen. Täytyy sanoa, että kauneimpia pihoja joilla olen koskaan käynyt.

Mutta se mikä oli odottamatonta... Uima-altaan vieressä on erillinen rakennus, josta löytyy SAUNA, tai siis itseasiassa saunoja. On infrapunasauna ja tavallinen sauna. Eikä siinä vielä mitään, moni suomalainen rakentaa kakkoskotiinsa saunan, sijaitsi se sitten missä vain. Mutta näiden saunojen edustalla, hyvin peitettynä kannen alla, löytyy ihan aito, jäätävän kylmä AVANTO!!! vesi 5 asteista, jää portaiden ympärillä 15 asteista.

Now I have a feeling I've seen it all =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti