sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Rento viikonloppu... Ja mun aurinko löyty tänään =D





Oikeen mukava viikonloppu takanapäin (juujuu, mä tiedän että Suomessa vielä muutama tunti iltaa viikonlopusta jäljellä, mutta täällä kello jo vaikka mitä...), ei mitään ihmeellisiä tapahtumia, mutta sellasta mukavaa oleilua. Ei pakkotahtista juoksemista pää kolmantena jalkana niinkun kotona. Perjantai-iltana oltiin ystäväperheen kanssa piknikillä meren rannalla. Ei kiire mihinkään, istuttiin vaikka kuinka pitkään rantahiekalla ja syötiin hyvin kera valkoviinin. Vaikka oli pilvistä, niin ilta oli lämmin ja ihanan rento =)

Lauantaina lähettiin heti aamusta kenttäilemään ystävien kanssa, jopa muutama oikein ystävällinen paikka tavattiin. Se on jännä, että vaikkei edes kauaa ole liikenteessä tässä tarkoituksessa niin mieli on sen jälkeen tosi hyvä! Käytiin myös yhdessä vakiopaikoista, Mr. Burger 2 syömässä, siellä kyllä ihan älyttömän hyvä ruoka! Ja muutama suloinen kilpikonnakin majailee ravintolan nurkassa.




Tänään sai nukkua niin pitkään kun nukutti, and oh I soooo did =D Tämä ollut rennoista rennoin päivä, ennen kokousta vaan löhöilyä ja uimista! Sitten kokous ja syömässä käynti... Täällä kun ei oikeasti kannata tehdä ruokaa itse oikeestaan ollenkaan, tulee niin paljon halvemmaksi käydä ravintolassa. Iso annos paistettua riisiä jollain lihalla tai meren elävillä vähän toista euroa, ei sillä rahalla kaupasta edes täällä saa juur mitään. Muutenkin eläminen ja oleminen täällä melkosen edullista, ihan kohtuutasoinen hotelliyö irtoaa alle 25 euron, ja niissä hotelleissa on kuitenkin ihan kunnon uima-altaat ja kaikki, hieronta 2,5 euroa/40min, iso olut 1,50 euroa =D... Ei voi valittaa... Ai niin, ja mun aurinkokin löytyi tänään, ei pilviä taivaalla vaan ihana ihana aurinko lämmitti urakalla =)

Terkkuja kaikille täältä, miss ya guys!




Linduskainen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti