lauantai 31. joulukuuta 2011

Past, present and future, just another year has past again

Eilinen ilta oli oikein hyvä: Ensin hyvä ruoka, sitten vielä parempi jälkkäri :D Sen jälkeen istuttiin pari tuntia yön pimeydessä rannalla (tosin siellä oli noin miljoona muutakin ihmistä, not so nice) aurinkotuoleissa ja tuijoteltiin taivasta. Tähtiä, paperilyhtyjä ja ilotulitusraketteja. Voisi elämä tosi paljon huonompaakin olla.. No ei, täytyy myöntää että viime yönä hetken verran olin ihan aidosti täydellisen onnellinen, jo sen takia kannatti tulla tänne maailman laidalle.






Viime vuosi siis kunnialla ohi! Mitähän siitä sanoisi jos pitäisi lyhyesti kiteyttää? Uusia ihania ystäviä saatu paljon, sellaisiakin joista on tullut lyhyehkössä ajassa tärkeitä. Ja niitä joihin on ollut ihana tutustua, joiden kohdalla uskon että vasta pintaa on raapaistu ja paljon löytämättä. Muutama ystävä ikävä kyllä menetettykin tavalla tai toisella. Toisten kanssa lähennytty, toisten loitonnuttu. Mutta se on elämää, tilanteet muuttuu ja ihmiset muuttuu, eikä asioille aina itse mahda mitään vaikka kuinka yrittäisi.

Itse varmaan uskaltaa sanoa vähän vuoden aikana kasvaneensa. Minä aina liikkeessä oleva elohopea olen alkanut kaivata hiljaisiakin hetkiä ja olen oppinut nauttimaan hetkittäisestä yksinäisyydestä silti menettämättä seurassa viihtyvää perusluonnettani. Olen halunnut nyt loppuvuodesta pysähtyä jopa hetkittäin paikoilleen, ensimmäiseen kahteen viikkoon en halunnut tästä kämpiltä lähteä täällä mihinkään, oli niin hyvä vaan olla. Ja silti on välillä ihana nähdä ihmisiä ja olla seurassa. Voisiko tätä kutsua tasapainoksi?

Viime vuoden aikana on menty melkosta vuoristorataa ilon ja surun välillä. Ja siitä on opittu ehkä hiukan. Tässä vuoden vaihteessa on hyvä olla. Ei siis hullumpi saldo vuodelle. Jännityksellä jään odottamaan mitä tämä vuosi tarjoaa...

Palaillaan taasen!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti