maanantai 5. joulukuuta 2011

I wanna freeze this moment, and stay here for a while...

Oi ihanuutta, pari päivää ilman että on tullut tehtyä mitään ihmeempiä =) Tai no, eilen ihan pari työhommaa, mutta niin pientä, että ei haittaa. Toisaalta työntekokin on ihan lepoa, kun sen voi tehdä päivän kuumimpaan aikaan viilennetyssä huoneessa, ottaa kahvikupin viereen, hengähtää syvään ja tehdä. Ja juu, käytiin me eilen siis syömässäkin kylillä, että ei se nyt ihan mitään tekemättömyyttäkään ole. Mutta ei ole tullut tehtyä siis mitään rasittavaa tai sellaista mikä ei itseä huvita. Ja tänään ei oikeasti ole tullut tehtyä mitään. Yöpuvun sentään sain vaihdettua hellemekkoon, mutta that's it =D On tehnyt niin hyvää, tällä kaavalla tämä loppu reilu 2kk ois ihan hyvä jatkaa. Tavallaan tauolla elämästä, siis siitä kiireisestä ja hektisyydestä ja päätösten teosta joka kotona väkisinkin ympäröi. Voi olla ahkera ja kiireinen jos huvittaa, mutta toisaalta voi olla olemattakin.

Lauantai-iltana oli kyllä salin pihalla isot nyyttikestit kv-vierailun kunniaksi. Siellä oltiin, oli pitkät pöydät täynnä ihania thai-ruokia, paljon ystäviä, laulua ja soittoa ynnä muuta mukavaa. Virkistävää, tervehenkistä ja aivan ihanaa!




Muuten ei täältä nyt hirveästi ole kerrottavaa. Kuten sanottua, kun ei ole oikein tehnyt mitään =D Lähinnä yrittänyt levätä, rauhoittua ja pysähtyä. Ja sen olen huomannut, että se on tarpeen ja sopii mulle juuri nyt. Minä pysäytän elämäni hetkeksi tähän =) Nautin lämmöstä, auringosta, hyvästä ruuasta, ihmisistä ympärillä juuri näin... Yritän olla ajattelematta yhtään eteenpäin tai mitään. Tämä kohta elämää sopii minulle hyvin, juuri tässä ja juuri nyt. En halua tietää, ajatella tai päättää mitä seuraavaksi. Haluan aikaa nauttia tästä hetkestä ja asioista juuri sellaisena kuin ne nyt ovat. Hirveän iso kasa pelottavankin isoja asioita on varmaan kesken ja jonain päivänä taas keskityn niihin, ihan varmasti, I promise... Mutta en halua että niiden tarvitsee juuri nyt muuttua miksikään, en halua löytää vastauksia mihinkään ainakaan pariin kuukauteen, sopisiko se sinulle maailmankaikkeus =D Vai onko se liikaa pyydetty???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti