keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Haastettuna haaveilua...

Mira siis haastoi tämän tytön haaveilemaan... (Blogista pala elämää joen varrella) Eikä siinä mitään, kaipa sitä jotain haaveita uskaltaisi naftalista kaivaa. Ongelmana vaan ihan hiukan se, että viime vuodet on tehneet araksi haaveilemaan. Ei uskalla, ei mitenkään... Joitain haaveita on, mutta ne ovat liian syvällä että uskaltaisi ääneen sanoa. Ja yhtä haavetta elää parhaillaan, joten sitäkään kai ei oikein voi enää haaveeksi laskea. Hmm, mitähän tähän sitten laittaisi? Minä, joka on tunnettu siitä että elää jalat tukevasti ilmassa. En minä enää uskalla haaveilla, jos sen erehtyy tekemään niin pieleen menee niin että oksat pois! Mutta jos sitä nyt jotain...

1. Kaipa mä haaveilen muutoksesta, siitä että kun tämän elämänvaiheen saa elettyä, otettua aikalisän, niin uskaltaisi heittäytyä siivilleen ja tehdä jotain muuta. Mitä? Älkää kysykö, se on liian vaikea kysymys... Ja tähän haaveeseen kai liittyy sekin, että saisi stressin ja arjen hektisyyden paineet pois tämän reissun aikana. Mutta koska tuntuu, että jo viikko tehnyt siinä asiassa paljon, niin onko se enää haave???

2. Kirjoittaminen, siis muutenkin kun päiväkirjan ja tän blogin. Kun saisi edes jotain järjellistä tekstiä aikaseksi, vaikka tarinan muodossa.

3. Se ettei kukaan läheinen sairastu vakavasti, ehkä enemmän toive kuin haave, mutta menköön tähän kategoriaan kuitenkin =)

4. Sitten tällainen vähän pinnallisempi haave... Mä haaveilen, että saisin seuraavan 3kk aikana kohotettua yleiskuntoani paremmaksi. Että kestävyys liikunnassa kasvaisi. Joka aamu yritän uida vähintään 15 kertaa altaan päästä päähän (ja huom. ei tuo allas nyt NIIN iso ole, että tuo mitenkään iso määrä uimista olisi... Mutta se on alku, jos sen saisi kuukaudessa tuplattua!?!) ja vesijuoksua jonkun verran. Eli hyvin paljon mahdollista että tämä haave jopa toteutuu =D

Enempää ei kyllä tähän hätään keksi. Ja jos jotain muuta on, niin sitä ei tähän sanota tai laiteta ;) Ja koska en kovin montaa blogia seuraa, niin en oikein ketään osaa haastaakkaan. Mutta tällaisia haaveita (tai lähinnä haaveilemattomuutta ;) tållä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti