perjantai 18. marraskuuta 2011

Löysäilyä näin alkuun... Pitäskö muka jotain muutakin tehä???

Elikkäs kolme päivää oltu jo täällä kaukana. Ja mitä on tehty? Sanalla sanoen ei juur mitään =D Uitu, nukuttu, syöty ja uitu vähän lisää. Tarkottaa kyllä toisaalta sitäkin, että Suomessa vallinnut stressi ja loputtomalta tuntunut univelka alkaa hellittää. Ehkä... Pikkuhiljaa... Kai... No juu, alkaa se. Vaikka kroppa ja pää jumittaakin edelleen Suomen ajassa, eikä unta tahdo saada ennenkuin joskus kolmen aikaan yöllä paikallista aikaa. (Suomen aikaa kello tosin vasta sillon 10 illalla, että enhän mä koskaan siihen aikaan nuku!!!) Ja siitä seurauksena ylös ei tahdo päästä millään, kun aina vaan väsyttää. Mutta kyllä se kai tästä pikkuhiljaa kääntyy rytmikin oikeaan suuntaan. Ja toisaalta, ei sillä nyt ole liiemmälti väliäkään kun ei aamulla ole mikään pakko nousta aikaisin ylös. Mutta siis kuitenkin, jotenkin sitä oli ajatellut että jo ekalla viikolla käy vaikka missä. Ja tekee vaikka mitä. Eikä ole lähiostaria ja omaa uima-allasta pidemmälle päässyt... No, onhan tässä aikaa (kuuluisia viimeisiä sanoja, lyödäänkö vetoa että 10.2.2012, päivää ennen kotiinlähtöä, todetaan et kaikkea piti tehdä ja omalle uima-altaalle päästiin, jee).

Jokatapauksessa, ihan hyvin tämä reissu on lähtenyt käyntiin. Rennosti, stressiä purkaen ja löhöillen, ja mikä parasta IHANIA ruokia syöden =).



Tänään syötiin (noi ylläolevat ruuat) kämpillä, kun ei jaksettu lähteä mihinkään syömään, pojalle kevätkääryleitä ja noita vartaita, itselle sushia (ton annoksen hinta 3,75 euroa, melko kallista ;) ja tytölle nuudelia kanalla ja kaalilla... ai niin ja oli siinä tomaattiakin. Itse ei kyllä kokattu kun toi alin, mutta oli HYVÄÄ!!! Eilen käytiin ravintolassa ja syötiin:





No okei, toi ylimmäinen ei oo ruoka ;D Mut eikö ruokajuomatki lasketa??? Ja lapset halus hampurilaista ja ranskiksia, että tosi thaimaalaista... Täytyy silti sanoa, että toi paistettu riisi merenelävillä oli melkosen hjuvaa =)

Tulipas tästä nyt sitten ruokapostaus... Mutta kun kaikki muu on vielä tekemättä paitsi uinti ja hyvä ruoka niin jostainhan sitä täytyy aloittaa =) Joten tällasta tänne, koittakaahan pärjäillä (ja tulkaa moikkaamaan mua sieltä Suomen kylmyydestä, ettei ihan tuu ikävä teitä!!!) ja palaillaan taas...

2 kommenttia:

  1. Aika ihanan näkösiä ruokia...

    VastaaPoista
  2. Pitäisköhän mun syödä uus aamupala noitten ruokakuvien jälkeen, Nams!

    Terkkui!!! Zemppii!!! Nauttikaa!!! :)

    VastaaPoista