maanantai 28. marraskuuta 2011

Käärmeitä paratiisissa...

Tää aamu alkoi ihan kuin kaikki muutkin aamut. Aamu-uinti, hedelmäaamiainen, kahvia jne. terassilla auringonpaisteessa. Ja voi että täällä on hedelmät ihania, mehukkaita ja makeita, mangoja, ananasta, pomeloa, meloneja jne. Ei voi valittaa. Meillä on vielä tosi kaunis piha, ruukkukukkia altaan reunoilla ja iso patio jolla ruokapöytä ja pari lepotuolia. Siis paratiisillinen ympäristö, eikö?







Kaikkia tällasia ihania kukkia siis löytyy tästä pihasta. Lisäksi meillä on oikeen kaunis, puunrungon sisälle piilotettu puutarhasuihku, että voi ennen uintia käydä siinä suihkussa. Ja nyt tulee sitten se pointti, mitä kohti tässä yritetty päästä... Meidän pihalla oli tänään KÄÄRME!!! Siellä talon ja aidan välissä, sellainen ihan pieni keltamusta KÄÄRME!!! Se ei sihissyt eikä liiemmälti liikkunutkaan, että se oli ihan hyvä. Mutta silti, se oli käärme =D Ja juu, mä tiedän ettei asian hokeminen muuta sitä miksikään, mutta jos mä jotain inhoan ylitse kaiken niin se on kaiken näköiset ja kokoiset matelijat, paitsi kilpikonnat. Sisiliskoja siedän myös. Mutta kaikki muut, yöks!!! Joten mä alan olla ikionnellinen siitä, että suurin osa tämän talon tontista on laatotettu, vieläpä valkoisella laatalla mistä kaiken maailman öttiäiset erottaa ihan helposti. Nurmikkoa on ihan pieni pläntti ja pihasuihkua ei tarvitse käyttää, vaan voi tulla sisälle suihkuun. Se suihku kun vielä on sellaisen pensaikon keskellä, tiedä mitä siellä pensaiden oksilla lymyää. Ja kukat on ruukuissa,  niistäkin luulisi käärmeet helpommin huomaavan kuin vapaasti kasvavista kukkapuskista...

No joo, tästä huolimatta en aio kuitenkaan hysteeriseksi ruveta. Eiköhän sitä jatkossakin uskalla nauttia pihasta ja ulkonaolosta, myös pimeään aikaan... Sitäpaitsi, kuinka huono tuuri pitää olla, että monta kertaa törmää muutaman kuukauden sisällä samalla pihalla käärmeisiin???


Onneksi viime päivissä on kuitenkin tosi paljon hyviä tapahtumia, eiköhän yksi käärme nopeasti unohdu. Täällä on nyt meinaan kierrosviikko, thainkielinen sellainen =D Eihän niistä kokouksista mitään ymmärrä. Paitsi onneksi kierrosvalvoja pitää puheensa kahdella kielellä, niin sen ymmärtää kyllä. Eilen kokouksen jälkeen lähdettiin kv:n, hänen vaimonsa ja muutaman ystävän seurakunnasta kanssa rannalle yhteen ravintolaan syömään. Ruoka oli erinomaista, seura vielä parempaa. Uusia ystäviä mahtuu elämään aina =)




Ylimmässä kuvassa olevat ystävät tosin kaikki Suomesta =)

Sellaisia tapahtumia tällä kertaa taivaan alla. Jännitystä riittämiin vähäksi aikaa. Uusia ystäviä, ihanaa, tasaa jännityksen aiheuttajien tuomaa pientä varovaisuutta. Mutta teitä kaikkia siellä kaukana IKÄVÄ!!!!!!!!!!!! Ihan kamalan kova...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti