tiistai 1. marraskuuta 2011

Reissu lähenee ja kaikki tekemättä =D

Huhhuh, mihin tää aika oikeen katoaa? Reissuun ei ole enää kahtakaan viikkoa ja tuntuu että kaikki on vielä tekemättä. Kämppä on kun pommin jäljiltä ja töissä pitäisi saada vielä tehtyä vaikka mitä. Ja jottei elämä kävisi liian helpoksi tai vaivattomaksi, niin sunnuntaina loukkasin vielä jalkanikin ja joudun nyt koikkelehtimaan kyynärsauvoilla jonkun päivän. Kannatti lähteä oikaisemaan ystävien pihassa nurmikon kautta että pääsi liukastumaan ja vääntämään polvensa. Yhtä lailla kun kannatti lähteä liikenteeseen ballerinoissa joissa on ihan tasaisen liukkaat pohjat... No, työ on onneksi istualtaan tehtävää ja täytyy laittaa lapset orjatöihin siivoamaan kotia ;D (kellään ideoita miten se mahdollisesti toimisi???) Onneksi tietää, että kun tämän kaksi viikkoa jaksaa on tiedossa lepoa! Tai siis töitä ja arkea sieläkin, mutta ehkä vähän toisenlaisessa tahdissa kuin täällä.

Pakkaamisen aloittelin jo viime viikolla. Omat kesävaatteet on katsottu sivuun ja kirjoja sekä kunnon kahvia jemmattu ettei tule vahingossakaan käytettyä tai luettua. Kunhan kahvia tulee tarpeeksi, että sillä 3 kuukautta pärjää! Seuraavaksi pitäisi käydä lasten tavaroiden kimppuun. Ja syödä kaapit ruoasta tyhjäksi ja ja ja... No ei, kyllä sitä kaiken ehtii kun vaan päättää ehtiä.

Nyt on siis enää alle kaksi viikkoa aikaa nähdä kavereitakaan. Tiedossa on vielä tyttöjen saunailtaa, läksiäisiä jne. Täytyy yrittää tankata ystävien seuraa koko kolmeksi kuukaudeksi, muuten tulee niin kova ikävä ettei mitään rajaa. Ja toivotaan että jokunen ehtii tulla sinnekkin meitä katsomaan =)

Eipä tässä tällä kertaa enempiä ehdi kirjoitella! Pikkusiskon häätkin oli viikonloppuna, mutta täytyy niistä kirjoittaa toiste! Tällä hetkellä hyvä fiilis elämästä, odotusta rinnassa ja mukavaa olemista =) Hauskaa syksyistä loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti