torstai 24. marraskuuta 2011

Shoppailua ynnä muuta =)

Nyt on jo jaksanut taas vähän kaupungillakin könytä =) Eilen illalla käytiin night marketilla, sellasella joka on enempi paikallisille kuin turisteille. Hinnatkin olivan sen mukaisia, esim. 40 minuutin jalkahieronta 2,50 euroa. Ja jalat olleet tänään ihanan levänneet. Vaikka päätin että tästä ei mitään shoppailureissua tule, niin tarttui sieltä mukaan uusi lompakko ja muutama teko-orkidea hiuksiin. Lompakko tosin oli vähän pakkohankinta, kun edellinen on ihan riekaleina niin ettei meinannut enää kortit ja rahat siinä pysyä. Tällasen lompakon ostin:



Aika pähee, eikö? Ja koska tälläkin hintaa vain sen 2,50 niin taidan samalta myyjältä käydä ostamassa vielä pienemmänkin lompakon, jos joskus on pienempi laukku käytössä =)

Tänään aloitettiin kaupunkikierros ostoskeskuksesta, josta kävellen mukavaan paikalliseen ravintolaan. Hirveä nälkä oli parin kilometrin kävelyn jäljiltä, mutta onneksi ruoka oli hyvää ja annos tarpeeksi iso! Tällaiset näkymät ravintolassa:



Kuten kuvasta huomaa, rusketus ei vielä niin kovin tumma. Mutta hyvä niin, jos ei vaikka niin kamalan ruskeeksi tuliskaan! Tän jälkeen vielä eri night marketin läpi kohti taksia, ja jotainhan sieltäkin tarttui mukaan... (tämän luettua on varmaan vaikea uskoa, mut mä oikeasti vihaan shoppailua!!! Mutta tunnelma noilla eri markkinoilla sellanen, että siel jaksaa. Ja hintataso vielä suomalaiselle ihan älyttömän halpa, niin pakkohan se vähän on) Tässä vähän tunnelmaa:




Ja mukaan täältä tarttui vaan edullista ja tarpeellista tavaraa, eikä sitäkään kovin paljoa ;) Ihan vaan uudet aurinkolasit ja mekko kun edellinen alkaa olla roskiskunnossa... Tällaset tuli hankittua:



Että sellasia tällä kertaa. Hintataso täällä on kyllä sellanen, että ei hirveitä summia saa tuhlattua mitenkään. Vaikka lennot yms. on paljon kalliimmat kun johonkin lähemmäs, niin silti täällä oleilu tulee halvemmaksi. Jos keskinmäärin 3 ihmistä syö kunnon ruuat, alkupalalla, pienellä oluella, limulla jne, ja hinnaksi tulee n. 7,5 euroa, niin aika edullista etten sanoisi =)

Kaiken kaikkiaan takana mukava ja rento päivä =) Eipä tässä sitten muuta, palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti