keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Sisustelua ja sielunmaisemaa

Uuteen kotiin jo päästy asettumaan. Kiitos ihanalle muuttoporukalla jonka avulla kotona alkaa jo kaikki olla kohtuullisen paikallaan, huomioon ottaen sen ettei muutosta ole vielä viikkoakaan. Ainakin nyt muuttoratkaisu tuntuu hyvältä. Koti on kaunis, uusi, puhdas ja valoisa, kaikkea mitä edellinen ei ollut. Ei sillä, monta vuotta sielläkin tuli hyvin viihdyttyä. Joskus kuitenkin on tarpeen tehdä täydellinen suunnanvaihto. Tai kukas sen tarpeellisuudesta toisaalta tietää, mutta nyt se tuli kuitenkin tehtyä... Eikä tunnu pahalta, eli ihan jees. Muutama kohta asunnossa on, mistä tykkään erityisesti. Tässä kuvia muutamasta niistä:

1. Elkää kiinnittäkö huomiota sotkuiseen pöytään, vaan tohon ihanaan seinään =) Kiitos ystävien ideasta, vanha taulu muutti vaakatasosta pystyasentoon ja koristaa makkarin sijaan ruokailutilaa.

 2. Vessan laatoitus oli valkoista ja harmaata. Ja alkuperäinen tarkoitus oli tehdä siitä ihan neutraalin värinen ja oloinen kylppäri. Mutta jotenkin toi punainen lipasto huuteli IKEAn hyllystä puoleensa, joten tällainen siitä sitten tuli: (kamera rikki, joten kuvien taso melkosen huonoa kun on kännyllä otettu...)



Jotenkin ollut tämän alkuviikon kauhean väsynyt. Siis ihan oikeasti fyysisesti väsynyt kun viikonloppu meni vähillä unilla. Eikä oikein ole Nukku-Masaa sen jälkeenkään liiemmälti näkynyt, mikä ihme lieneeki sitten mua hereillä pitämässä. Jotenkin vaan yöllä ajatukset kiertää kehää, ei tiedä mihin ja miten pysähtyä. Sitä haluaa ja ei halua, pelkää ja on rohkea. Miten voi olla, että ihminen on melkein 33v, tietää ja tuntee itsensä, jopa pitää itsestään. Ja silti pelkää elämää??? On se kummallista, mutta minkäs sille mahtaakaan =)...

Kaikesta huolimatta tänään paistaa aurinko. Ja pohjimmiltaan Lindalla hyvä olla, hymyilyttääkin =) Voisi tämä elämä hullumpaakin olla, vaikkei juuri nyt kauheesti tiedäkkään mihin ja miten on matkalla loppujen lopuksi. Kaipa sekin jonain päivänä selviää, ei sitä tarvitse tässä elämän vaiheessa tietääkkään toisaalta... Sitä odotellessa, oikein aurinkoista ja hyvää kevätpäivää kaikille, missä sitten lienettekin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti